Værsgo – skriv en bog

Værsgo – skriv en bog!

Forfatterens værktøjskasse er en ældgammel kliché. Jeg tager den helt bogstavelig og medbringer den stopfuld af metaforer.

Jeg medbringer også massevis af bøger, der endnu ikke er skrevet, og som naturligvis skal skrives af deltagerne.

Forfatterens værktøjskasse er fyldt med ordsøm, sætningssav, kompositionstommestok, replikknibtang, idé-hammer, tekst-høvl, karakterfugemasse, tekst-bor, plot-vinkel mm.

Hvert stykke værktøj bliver præsenteret med tilhørende skriveøvelser. Mængden af skriveøvelser og værktøj er naturligvis tilpasset aldersgruppen.

Deltagerne medbringer hjernemasse og rå energi, og så skal der skrives.

Hvis I har mulighed for at stille en symaskine til rådighed, er det fedt. Så er det lettere at gøre noget ud af bøgernes personlige look. Hvis ikke I har, går det alligevel.

Kurset kan tømres sammen efter behov med varighed fra 1-5 dage.

Vi afslutter naturligvis forløbet med en fernisering, hvor deltagerne ser og hører hinandens værker.

Aldersgruppe: Fra 2. klasse til ca. 100 år

2 comments Write a comment

 1. Hej Annie.
  Jeg søger et kursus , hvor jeg kan åbne forfatterens værktøjskasse og få hjælp til at komme i gang med at udleve en ide og drøm til at skrive en børnebog. Jeg har ideen , modet og energien, Men jeg mangler værktøjjet til at få sproget til at flyde. Jeg vil super gerne på et en´dags eller weekend kursus. Har du sådanne kurser ? Hvor, hvornår og hvor meget 🙂
  Bedste hilsner Heidi

  • Hej Heidi
   Jeg holder gerne den slags kurser. Jeg har hovedsageligt lavet skriveworkshops med børn og unge, men gør det også gerne med voksne. Jeg skal nok skrive til dig, når jeg slår et kursus op, og ellers er du også meget velkommen til selv at samle en lille flok og booke mig.
   Venlig hilsen Annie

Skriv et svar